Despre noi

Ce facem ?

 

Plecând de la convingerea că Resursele Umane pot face diferenţa între o organizaţie de succes şi una care eşuează, echipa ALP Edu Pro este aliniată crezului de a-şi ajuta clienţii să schimbe în bine felul în care organizaţia lor funcţionează. Pentru aceasta, analizăm eficacitatea organizaţiei şi dezvoltăm împreună cu clienţii obiective de schimbare pe care apoi le ducem la îndeplinire împreună. Intervenţiile noastre, prin care atingem obiectivele dorite, sunt fie de tip educațional sau training, fie de tip consultantă în introducerea sau perfecţionarea sistemelor de conducere.

 

Ca furnizor de cursuri în management, principalele noastre domenii de expertiză, respectiv programe educaționale oferite sunt:

 

  • Certificat în Management - "Management 1: Oameni și Organizații", "Management 2: Finanțe și Marketing", "Management 3: Viziune integrată";

 

  • Certificat în Management de Proiect - "Management de Proiect";

 

Cum facem ?

 

Programele noastre educaționale se caracterizează prin:


Interactivitate – Cursurile se desfăşoară prin intermediul atelierelor de lucru (workshop-uri) şi sunt analizate studii de caz şi aplicaţii practice.

 

Flexibilitate – Perioada de desfăşurare a cursului poate fi atât pe parcursul săptămânii de lucru (studiu individual), cât şi în week-end (tutoriale, Școli Rezidențiale). Tutorialele se organizează în mai multe orașe din ţară, în funcție de componența grupelor.

 

Profesionalism – Tutorii / trrainerii noştri sunt experimentaţi având solide cunoştinţe atât teoretice, cât şi practice în domeniul managerial, şi totodată o vastă experienţă în instruirea adulţilor. Conţinutul cursurilor se bazează pe experienţa avută cu alţi clienţi organizaţionali fiind permanent îmbunătăţit şi optimizat.

 

Ceea ce ne diferențiază de multe alte firme de training este faptul că toți trainerii noștri sunt practicieni ai domeniului in care susțin trainingul, venind astfel cu o bogată experiență practică.

 

Stabilirea unui parteneriat ALP Edu Pro – Client. În accepţiunea noastră, procesul de învăţare trebuie să fie bazat pe parteneriat. Acest parteneriat înseamnă de fapt crearea unui grup de lucru între specialiştii noştri şi organizaţia client cu scopul de a lucra împreună pentru a realiza un program de instruire de succes, cu rezultate măsurabile.

NOUTATI
Noiembrie 2017, Bucuresti si Timisoara Sesiune open curs
ALP EDU PRO vă invită să participați la cursul "Management Strategic și Certificare Balanced Scorecard" în cadrul unor sesiuni open, organizate la: Bucuresti în perioada 31 octombrie - 3 noiembrie 2017 Timisoara in perioada 17-18 noiembrie si 24-25 noiembrie 2017   Descrierea trainingurilor: Management Strategic si certificare Balanced Scorecard (Bucuresti, 31 octombrie - 3 noiembrie 2017 si Timisoara, 17-18 noiembrie 2017 si 24-25 noiembrie 2017)     Pentru inscrierea la curs, va rugam sa ne contactati... [Citeste mai mult]
Inscrieri pentru seria 2017K
Înscrieri pentru seria 2017K   Am demarat înscrierile la cursurile BZT 628 (Management 1: Oameni și Organizații), BZT 629 (Management 2: Finanțe și Marketing), BZT 690 (Management 3: Viziune integrată), MZT 815 (Project Management) pentru seria 2017K... [Citeste mai mult]
Inscrieri pentru seria 2017E
Înscrieri pentru seria 2017E   Am demarat înscrierile la cursurile BZT 628 (Management 1: Oameni și Organizații), BZT 629 (Management 2: Finanțe și Marketing), BZT 690 (Management 3: Viziune integrată), MZT 815 (Project Management) pentru seria 2017E... [Citeste mai mult]
SERVICIILE NOASTRE